LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

  Enkelhed med USB-skærm

  Frigør dig selv med den nye Philips USB-skærm. USB 2.0-porte på din bærbare leverer digital video og kraft til din skærm via tilslutning med et enkelt kabel! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm, LED-baggrundsbelysning

S-line, 21, 5" (54, 6 cm), USB-skærm 221S3UCB/00 Find lignende produkter

Enkelhed med USB-skærm

Enkelt USB-kabel giver strøm og video

 • Tændt med det samme takket være LED-teknologi

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • En enkelt USB 2.0-tilslutning til bærbar computer, der virker både til strøm og video

  Philips USB-skærm kan vise billeder og tage strøm direkte fra din bærbare computers USB-porte med et enkelt USB-kabel. Der kræves ingen ekstra strøm- eller videokabler, hvilket betyder en simpel, enkeltkablet, strømbesparende tilslutning mellem din bærbare computer og din skærm.

 • Ekstra lille strømforbrug

  USB-skærmen bruger særlig strømbesparende LED-baggrundsbelysning, der gør, at den ganske enkelt kan trække strøm fra USB-portene på din bærbare computer. Den bruger ca. 9 watt, hvilket betyder et strømforbrug, der er ca. 50 % lavere end hos tilsvarende standardskærme.

 • Højdejustering med op til 70 mm, så du opnår den bedste siddeposition

  Compact Ergo Base er en brugervenlig skærmfod fra Philips, som kan vippes, drejes og højdetilpasses, så enhver bruger kan indstille skærmen efter sit personlige behov.

 • Miljøvenligt display uden kviksølv

  Philips-skærme med LED-baggrundsbelysning er uden kviksølv (som er ét af de mest giftige, naturlige stoffer for mennesker og dyr). Det mindsker skærmens miljøbelastning i hele produktets levetid, lige fra fremstilling til bortskaffelse.

 • Vip og drej, så du får den rigtige betragtningsvinkel

  Skærmtiltning og -drejning er en mekanisme, der er indbygget i skærmens fod, som giver dig mulighed for at dreje og vippe skærmen bagud eller fremad.

Se alle specifikationer
 • Hvis din bærbare computers 2xUSB-porte i sjældne tilfælde ikke har nok strøm til skærmen, er du muligvis nødt til at købe en valgfri DC-adapter.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i