Ultratyndt Smart LED-TV

  CI Plus

  Ultratyndt Smart LED-TV

  Mere end blot visning

  Få nemt forbindelse til en verden af online-indhold med Philips 4208-seriens Smart LED-TV med integreret Wi-Fi. Nyd ekstremt klare og levende billeder fra enhver kilde takket være Digital Crystal Clear. Føl en forbindelse til underholdningen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

4000 series Ultratyndt Smart LED-TV

107 cm (42"), Full HD 1080p, DVB-T/T2/C 42PFL4208T/12 Find lignende produkter

Mere end blot visning

Med ultraslankt Smart LED-TV

 • Skype™ til nemme stemme- og videoopkald på dit TV

  Tilføj en ny dimension til dine opkald, og del oplevelser med de mennesker, du holder af, uanset hvor de er. Med Skype™ på dit TV kan du foretage stemme- og videoopkald fra din dagligstue. Bare tilslut et Philips TV-kamera (ekstraudstyr) (PTA317) til dit TV, og nyd fantastisk video- og lydkvalitet fra behagelige omgivelser i din sofa.

 • Smart TV – en verden af onlineunderholdning

  Udforsk de grænser, der ligger uden for et traditionelt TV. Lej og stream film, videoer, spil og meget mere direkte til dit TV fra onlinevideobutikker. Se TV, du er gået glip af, fra dine yndlingskanaler, og nyd et stort udvalg af online-apps med Smart TV. Hold forbindelsen til familie og venner med Skype™ eller sociale netværk. Eller... bare søg på internettet!

 • Del nemt fotos, musik og film via DLNA

  Del fotos, musik, videoer og film via DLNA ved brug af din smartphone, tablet eller computer, og nyd dem på den store skærm. Deling på den nemme måde.

 • 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) giver klar bevægelsesskarphed

  For at opnå billeder med bevægelser, der fremstår præcise, flydende og naturlige, har Philips skabt PMR – vores standard for måling af skarpheden i billeder med bevægelse. Perfect Motion Rate er det kombinerede resultat af vores unikke videobehandling, antallet af billeder pr. sekund og opdateringshastigheden for hvert billede, perfekt nedtoningskapacitet og baggrundsbelysningsteknologi. Et højere PMR-tal bidrager til en højere kontrast og større skarphed ved bevægelse – hvilket giver dig et uovertruffent billede.

 • Integreret Wi-Fi, så du let kan få onlineforbindelse til resten af verden

  Integreret Wi-Fi, så du let kan få onlineforbindelse til resten af verden

  Det integrerede Wi-Fi på dit Philips Smart TV gør det hurtigt og nemt at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk, så du får adgang til en verden af indhold eller trådløs deling i hjemmet.

 • Fuld HD LED-TV – fremragende LED-billeder med utrolig kontrast

  Fuld HD LED-TV – fremragende LED-billeder med utrolig kontrast

  Billedkvalitet betyder noget. Almindelige HDTV leverer kvalitet, men du forventer det bedste. Forestil dig imponerende skarpe detaljer kombineret med høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarp billedopløsning, realistiske farver og et virkelighedstro billede – samt et lavt strømforbrug. Du behøver ikke lede videre. Fuld HD LED leverer flere detaljer end almindelige HDTV. Og flere detaljer i billedet betyder, at du får en mere intens TV-oplevelse.

 • To USB-stik til rigelig multimedieadgang

  To USB-stik til rigelig multimedieadgang

  Med to USB-stik kan du lade en harddisk være tilsluttet for USB-optagelse og TV på pause, så du altid har kontrol over din personlige programmering. Den praktiske ekstra USB-port betyder, at det aldrig vil forstyrre din optagelse, når du tilslutter et Skype™-kamera eller ønsker adgang til JPEG-fotos, MP3-musik- og videofiler, der er gemt på dine USB-lagerenheder.

 • Tre HDMI-indgange og EasyLink for integreret tilslutning

  Tre HDMI-indgange og EasyLink for integreret tilslutning

  Undgå kabelrodet vha. et enkelt kabel til både billede- og lydsignaler fra dine enheder til dit TV. HDMI bruger ukomprimerede signaler, der sikrer den højeste kvalitet fra kilden til skærmen. Sammen med Philips EasyLink har du blot brug for en enkelt fjernbetjening til at udføre de fleste handlinger på TV, DVD, Blu-ray, set-top-boks eller hjemmebiografsystem.

 • Digital Crystal Clear forbedrer billedkvaliteten

  Nyd ekstremt klare billeder fra enhver kilde. Denne pakke fyldt med billedinnovation justerer og optimerer billedkvaliteten for at opnå den optimale kontrast, farve og skarphed.

 • Mærk kraften af 20 W RMS og Incredible Surround

  Skab en virkelighedstro lydscene. Kraftige forstærkere og Incredible Surround giver dig mulighed for at opleve total surround-lyd med større dybde og bredde som et perfekt supplement til din avancerede TV-oplevelse.

 • MyRemote-app – betjen dit TV med din telefon eller tablet

  Betjen dit TV, og optag på farten uden fjernbetjening vha. én nem app. Omdan din tablet eller smartphone til en fjernbetjening med alle valgmulighederne fra din oprindelige fjernbetjening plus ekstra funktioner som f.eks. tekstindtastning. SimplyShare-funktionen sender indhold til dit TV. Digitale TV-udsendelser overføres til dine enheder vha. Wi-Fi-smart-skærmen. Hold dig opdateret ved at optage dine foretrukne programmer på farten vha. on-the-go MyRemote-optagelse. Du skal blot bladre gennem indholdet i TV-programguiden for at vælge, hvilke udsendelser du vil optage og se senere. Et Smart TV fortjener en virkelig smart app.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

 • MyRemote-app'en og de tilknyttede funktioner varierer afhængigt af TV-modellen og landet samt Smart-enhedsmodellen og OS. Du kan finde flere oplysninger på: www.philips.com/TV.
 • Kompatibiliteten afhænger af Android 4.2 eller nyere med Wi-Fi Miracast-certificering. For at få flere oplysninger henvises til dokumentationen til enheden.
 • EPG og den faktiske synlighed (op til 8 dage) afhænger af land og operatør.
 • Energiforbrug i kWh pr. år, baseret på strømforbruget for et TV der er tændt i 4 timer om dagen i 365 dage. Det faktiske energiforbrug vil afhænge af, hvordan TV'et anvendes.
 • TV'et understøtter DVB-modtagelse af gratis kanaler. Bestemte DVB-udbydere understøttes muligvis ikke. Du kan se en opdateret liste i afsnittet Ofte stillede spørgsmål på Philips' support-websted. For nogle udbydere kræves der programkort eller abonnement. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger.
 • Philips TV-kamera (PTA317) sælges separat.
 • Besøg www.philips.com/TV for at finde ud, hvilke tjenester der udbydes med Smart TV-app'en i dit land.
 • USB-optagelse fungerer kun på digitale kanaler, og optagelserne kan være begrænset af copyright-beskyttelse på udsendelserne (CI+). Der kan være begrænsninger afhængigt af land og kanal.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i