Philips kaffemaskiner

Kaffemaskiner fra Philips

 

Det er noget helt specielt ved en kop friskbrygget kaffe. Intet bøvl, bare dampende varm, sort kaffe. Philips kaffemaskiner bevarer al kaffens aroma og giver dig mulighed for at nyde god kaffe fra din maskine i mange mange år.

 

Se vores Philips-filterkaffemaskiner

Automatiske espressomaskiner fra Philips

 

Philips espressomaskiner giver dig espresso af baristakvalitet – i dit eget køkken! Philips espressomaskiner er alle utroligt enkle at anvende, og alle maskiner har keramiske kværne, der giver kaffe af højeste kvalitet!

 

Se vores superautomatiske Philips-espressomaskiner

Unikt for Philips

Philips er Vesteuropas førende kaffemaskinemærke

Vesteuropas førende kaffemaskinemærke

 

I 2015 blev Philips af Euromonitor International udnævnt til Vesteuropas førende kaffemaskinemærke. En perfekt begyndelse på et skelsættende år, hvor vi fejrer 50 års kaffearv.

Philips-kvalitetskontrol

Kvalitetskontrol

 

Philips gennemfører tusindvis af tests på drypkaffemaskinerne i udviklingsfasen og endnu flere, når filterkaffemaskinerne sættes i produktion. Ca. 30.000 kopper filterkaffe testes pr. maskine hvert år for at garantere vores filterkaffemaskiners høje kvalitet og for at sikre en fyldig, aromatisk smag i hver eneste kop.

50 år med Philips' kaffearv

50 års kaffearv

 

Philips har bragt kaffen ind i folks hjem siden 1965 og har lige siden stået i spidsen for udviklingen af kaffemaskinen med banebrydende teknologi som f.eks. vores innovative kog-og-bryg-system. Ved indgangen til det 21. århundrede indgik vi et partnerskab med Sara Lee for at indføre SENSEO®, verdens første kaffepudemaskine. Vi bød samtidig de italienske mærker Saeco og Gaggia – fra espressoens fødested – velkommen i Philips-familien. Vores sortiment omfatter nu et komplet udvalg af kaffemaskiner med tilbehør. Når vi fejrer 50 år med en lang kaffearv, lancerer vi endnu en sensation: verdens første kaffemaskine, der kan lave både en perfekt espresso og filterkaffe på én og samme kaffemaskine.

Philips filterkaffe og espresso fra én maskine

Filterkaffe og espresso fra en maskine

 

Philips er det eneste mærke i verden, der gør det muligt at lave både filterkaffe og espresso i én og samme maskine. Vores innovative CoffeeSwitch-funktion giver dig det bedste af begge verdener blot ved at vippe et håndtag.

 

Espressomaskiner med CoffeeSwitch

Philips' udvalg af kaffedrikke

Noget til alle

 

Uanset om du kan lide at lave kaffe eller bare at drikke den, så har Philips en kaffemaskine til enhver smag. En espressomaskine til en perfekt espresso, cappuccino, latte eller macchiato ved et enkelt tryk på en knap. Filterkaffemaskiner, så du kan dele en kande filterkaffe med familie og venner – med en række formalings- og bryggemodeller, og vores SENSEO®-kaffepudemaskiner med ét tryk, som er ideelle til dem, der ønsker at forkæle sig selv i sanselige kaffeoplevelser blandt de mange forskellige aromaer og blandinger i vores udvalg af SENSEO®-kaffepuder.

 

Flere oplysninger

Philips

milepæle

Se videoen

Se vores andre mærker

Klik på varemærkelogoerne for at få flere oplevelser

Se vores andre kategorier

Superautomatiske Saeco-espressomaskiner

SENSEO®-kaffepudemaskiner