Madlavning

 

Philips Airfryer – Luft er den nye olie

 

Den unikke teknologi i Philips innovation Airfryer gør, at du kan lave retter, som normalt kræver tilsætning af meget fedt, på en sundere måde. Lav dine yndlingsretter som f.eks. lammekoteletter, friturestegte kyllingelår eller lækre pommes frites med kun lidt eller slet ingen olie. Den varme, hurtigt cirkulerende luft gør, at maden får en sprød overflade og en fantastisk mør og saftig konsistens indeni. Nu behøver du ikke længere at vælge mellem sundt eller lækkert!

 

Køb en Philips Airfryer, og få et grilltilbehør med i købet!

Originalen

Viva Collection Airfryer HD9220/20

 • Mere end 3 500 000 solgte produkter verden over
 • Innovativ Rapid Air-teknologi
 • Op til 4 port. (800 gram) 
Vejledende udsalgspris: kr 1.699,00

Kompakt

Viva Collection Airfryer HD9621/90

 • 20 % mindre end originalen 
 • Turbo Star RapidAir-teknologi
 • Op til 4 port. (800 gram) 
Vejledende udsalgspris: kr 1.999,00

Family

Avance Collection Airfryer HD9240/90

 • Med 50 % mere kapacitet end originalen
 • Innovativ Rapid Air-teknologi
 • Op til 6 port. (1.200 gram) 
Vejledende udsalgspris: kr 2.499,00

Hvad kan man lave med Philips Airfryer?

 

Lav alt fra flæskesteg, pizza og stegt fisk til brød og chokoladekage. Den innovative teknologi i Philips Airfryer er perfekt til tilberedning af retter, som normalt kræver tilsætning af olie for at smage godt. Nu kan du lave dem med brug af betydeligt mindre fedt. Ud over at lave lækre varme retter kan du også bruge Airfryer som en bageovn. Airfryeren har en meget kort opvarmningstid og giver altid et fantastisk saftigt resultat.

Hvilke retter kan man lave med Philips AirFryer?

 

 

Innovativ Rapid Air-teknologi til tilberedning af sund og lækker mad

Vidste du, at der findes en kemisk forklaring på, at fed mad smager bedre? Når du steger, bager eller frituresteger med olie, sker der en kemisk reaktion mellem aminosyrerne og sukkeret i maden. Når olien bliver varm, frigøres der en masse rige, aromatiske smagsstoffer, som gør, at maden smager af mere og får en sprød stegeskorpe. Philips innovation Airfryer genskaber den samme proces ved hjælp af hurtigt cirkulerende varm luft i stedet for olie. 

Hvad er forskellen mellem en Airfryer og en varmluftsovn?

 

En del tror, at en Airfryer er en mindre variant af en varmluftsovn, men det passer ikke. Luftstrømmen i en Airfryer bevæger sig mange gange hurtigere end i varmluftsovn, hvilket gør, at langt de fleste retter er hurtigere at tilberede i en Airfryer. Det tager f.eks. ca. en time at tilberede en helstegt kylling i en varmluftsovn, mens det tager knap en halv time i en Airfryer. Så kort sagt er det både hurtigere at lave maden, og den smager bedre, på grund af den ekstremt hurtige og varme luftcirkulation i en Airfryer.

Airfryer-app

Download opskriftsappen "Philips Airfryer"! Appen ger dig inspiration til en række forskellige retter med lavt fedtindhold, som du kan lave i Airfryer. Lav alt fra Fish n´Chips og stegte kæmperejer til blåbærtærte eller grovboller. Philips Airfryer er utroligt alsidig!

 

Du kan downloade appen til iOs eller Android.

Flere opskrifter på Philips Airfryer


Avance Collection Airfryer

HD9240/90            

 

 • Med 50 % mere kapacitet end Originalen
 • Innovativ Rapid Air-teknologi
 • Op til 6 port. (1.200 gram)