1
DJ-udstyr

DJ-produkter til dig!


Se alle vores DJ-produkter

Philips i samarbejde med Armin van Buuren

 

Philips DJ Pro-produkterne er udviklet i samarbejde med Armin van Buuren for at skabe produkter til alle, der lever og ånder for musik. Armins erfaring og professionalisme har fungeret som pejlemærke for de højeste branchestandarder.

Philips professionelle DJ-hovedtelefoner

 

Philips PRO DJ-hovedtelefoner er designet i samarbejde med Armin van Buuren, hvis erfaring har hjulpet os med at udforme PRO DJ-hovedtelefoner, så de opfylder branchens højeste krav. PRO DJ-hovedtelefonernes udformning sikrer god komfort og en høj ydeevne, og den robuste aluminiumkonstruktion giver en enestående lyd.

Robust

 

Hovedbøjlen er fremstillet i en stållegering og har aluminiumbeslag for at sikre optimal holdbarhed. (A5-PRO)

Høj udgangseffekt

 

50 mm-elementer, som er konstrueret til at kunne holde til en effekt på op til 3.500 mW. (A5-PRO)

Kompakt

 

Kan foldes sammen til et kompakt format, så de er nemme at opbevare og have med på farten. (A5-PRO)

Udskiftelige ørepuder

 

Aftagelige, udskiftelige og behagelige ørepuder. (A5-PRO)

 

Præsentation af medier

Philips M1X-DJ lydsystem

 

M1X er en DJ-mixerpult og -lydsystem, som er inspireret af Armin van Buurens passion for musik. M1X-DJ indeholder alt, som en kommende DJ skal bruge for at sætte dansegulvet i svingninger i én samlet enhed. Giv den gas – hvor som helst og når som helst. 

Enkel integration med djay 2-appen

 


 

Algoriddms djay 2-app er nem at anvende og har avancerede multitouch-funktioner, som gør det enkelt for alle at mixe, uanset om de er nybegyndere eller professionelle.

Scratch-hjul og crossfaders i topkvalitet

 

De store tryk- og berøringsfølsomme hjul giver den samme fornemmelse som at mixe på vinyl og er skræddersyede til fantastiske scratchpræstationer. 

Vendbart betjeningspanel

 

Når du ikke mixer eller spiller, kan du vende betjeningspanelet og anvende MX1-DJ som Bluetooth-højttaler, så du kan slappe af og høre din musik eller feste løs. 

Serieforbind dig til en større lyd

 

Sæt flere M1X-DJ-systemer sammen i serie, eller tilslut systemet til eksterne højttalere eller en forstærker via lydudgangen – så kan du for alvor sparke gang i enhver fest.

Produkthøjdepunkter

Præsentation af medier

Philips DJ-hovedtelefoner

 

Philips' DJ-hovedtelefoner giver suveræn komfort og en enestående lydkvalitet med en dyb og dynamisk bas og en kraftfuld lyd.